Unloved corner to bright study!

I went back this week to this property in Emersons Green, owned by the lovely Flook family. With two small children, and a business run from home, space is always at a premium.

The house had a small return space, behind the existing garage, which wasn’t particularly useful-

DSC00600

Before

We designed a single storey extension, to fill in the space, and created a light, bright and airy study space. The sloped roof adds height and drama, the french doors and velux window flood the space with light. Despite it being only  6 sq metres of additional floor space,  this study has made a big impact and there has been no loss of amenity for the main garden.

If you’ve got a similar space that might be able to work harder for you, and could do with some additional space, get in touch!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.