Extension into tight corner

The owners of this property in Stonehouse had a wedge shaped space between their existing house, side boundary wall, and adjoined cycle and bin storage area. It represented a fairly large area of their property, but wasn’t much use as a garden, and was a wedge shape, tapering considerably toward the front of the existing house, and enclosed on 3 sides. ACHD sought and received planning permission and building regulations consent for a one storey extension, designed to fit it, utilising as much of the land as was possible, and the owners have turned it into a useful and flexible living area for their home!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.