Kitchen Refurbishment

DSC09030

 

This project in South Gloucestershire involved no extensions to the building, but a refurbishment of a large and under-used annexe to the main house. The project involved altering some doors and windows, re-insulating and creating some new openings, in order to make a larger kitchen and a new dining space.

An existing roof space was opened up to reveal it’s height, and new rooflights added to light and airiness. An existing chimney breast has been altered to provide space for a range oven. The kitchen has a newly created opening leading to a family dining space, which used to house the kitchen. An existing window has been removed and larger bi folding doors inserted.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s