Bradley Stoke extension

This single storey extension in Bradley Stoke replaced an existing conservatory which didn’t make the most of the footprint it took up, and blocked light into the existing kitchen. The original dining room at the front of the house was disjointed from the kitchen, making it impractical for social occasions.

ACHD designed and gained planning permission for this extension, which created a large kitchen/diner. The kitchen window was removed and opened up leading to a large new dining room with french doors leading to a refurbished garden. The dining space benefits from the high ceiling, giving an airy feel for this social room!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.