Garden room extension, Bradley Stoke

A one storey extension to the rear of an detached home in Bradley Stoke has added a garden/family room. With bi fold doors leading to a renovated patio area, this additional seating space adjoining the existing dining area, giving the owners a lovely space from which to enjoy their garden.

The roof was designed to be gable ended, creating a dramatic vaulted ceiling inside, with sky lights positioned to best catch the sunlight. We were involved from initial concepts to building regs, helping the owner envisage and realise their garden room idea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.