Orangery Style Extension- South Gloucestershire

This property had an existing conservatory, which was poorly constructed and rarely used. We designed a new Orangery style extension, along with a a garage conversion and internal modifications, obtaining planning and building regulation consents. The result is a fabulous home- the Orangery, with its large bi-folding doors, can be opened up to the garden, and the glazing allows light to stream into the house. The kitchen renovation has created a much more functional design, and the garage conversion allowed enough space for a utility and play room.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s